Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu...

Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu...

Çukurova’da yaşayanlar çok mutlu...

Çukurova Belediyesi’nin Mahfesigmaz Mahallesi’ndeki Çok Amaçli Salonunda halk oyunlari kursu gören kadinlar, davet ettikleri Baskan Soner Çetin’i halk oyunlari gösterileriyle karsiladi. Baskan Soner Çetin, kadinlara yönelik projelerinin devam edecegini belirterek, “Çukurova’da yasayanlar çok mutlu” ifadesini kullandi.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, halk oyunlari egitimi alan kadinlarla kahvaltida bulustu. Kadinlar Baskan Soner Çetin’i halk oyunlari gösterileriyle karsiladi. Çukurova Belediyesi’nin Mahfesigmaz Mahallesi’nde bulunan Çok Amaçli Salonda halk oyunlari kursu gören kadinlar Baskan Soner Çetin’i kahvaltiya davet etti. Davete giden Baskan Soner Çetin’i güzel bir sürpriz bekliyordu. Kadinlar Baskan Soner Çetin’i salon önünde halk oyunlari gösterileriyle karsiladi. Kisa bir süre önce egitime baslamalarina karsin güzel bir gösteri sunan kadinlarin performansi eski bir halk oyunlari egitmeni olan Baskan Soner Çetin tarafindan begeniyle ve alkislarla karsilandi.

 

KADINLARA POZITIF AYRIMCILIK

Baskan Soner Çetin, kursiyer kadinlara basarilar dileyerek, “Güzel bir ekip olusturmussunuz. Sizleri belediyemizin etkinliklerinde gösteri yaparken görmek isteriz” dedi.

Çukurova’yi insanlarin daha mutlu oldugu bir ilçe haline getirmek istediklerini anlatan Baskan Soner Çetin, Çukurova’da yasamanin bir ayricalik oldugunu vurguladi. Baskan Soner Çetin, özellikle kadinlarla ilgili projeler hayata geçirdiklerini belirterek, kadinlarin hayatin her alaninda hak ettigi yerlere gelmesini istediklerini kaydetti.

 

Baskan Soner Çetin, “Kadin dostu erkek bir belediye baskani olarak anilmak beni çok mutlu ediyor. Kadin dostu lafla olmaz. Biz gerçeklestirdigimiz projelerle bunu hak ediyoruz. Kresler, kadin sohbet ve dayanisma evleri, Atatürk Kadin Yasam Köyü, toplum merkezleri hep kadinlarla ilgili örnek projelerimiz. Bundan dolayi kadin dostu olarak aniliyoruz. Ben kadinlar adina pozitif ayrimcilik yapilmasindan yanayim” seklinde konustu



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli